- Sponsor en Bikefit partner Volharding Cycling Team -

In mijn BikeFit studio in Giessenburg heb ik alle tools en materialen om voor iedere sportieve en avontuurlijke fietser de ideale fietspositie te vinden. Mijn missie is dat iedere fietser het maximale uit zijn fietsdoel haalt. Een BikeFit zorgt voor comfort, voorkomt blessures en vergroot je prestaties. Je stapt tevreden van je fiets na een geweldige fietstocht.

De ideale fietspositie. Om optimaal te presteren en te genieten van je fietstocht is een juiste afstelling van je fiets belangrijk. Vaak zoeken we het in nieuwe technische snufjes, mooie accessoires of extra training. Vergeet niet dat ontspannen en pijnvrij fietsen de basis is voor je prestaties en een fijne fietstocht. Een goede fietspositie maakt je een betere fietser en voorkomt blessures. 

De studio. Een bezoek aan mijn studio is voor iedere fietser een mooie en leerzame ervaring. Ik heb de studio als een soort technische huiskamer ingericht. Basis van de studio is de geavanceerde Bikefitting apparatuur/ pasfiets. Deze pasfiets geeft mij de mogelijkheid om de optimale fietspositie te bepalen en later over te nemen op je eigen fiets. Tijdens de sessie doorlopen we alle contactpunten van de fiets (schoen, pedaal, stuur en grips) en waar nodig kan ik deze aanpassen of vervangen. Stap voor stap komen we gedurende de BikeFit sessie tot het optimale resultaat.

Afspraak. Ik werk op afspraak omdat ik jou de persoonlijke aandacht wil geven die nodig is voor een perfecte BikeFit. Een afspraak is mogelijk op werkdagen. In overleg is en afspraak in de avond of op zaterdag mogelijk. Klik hier om een afspraak te maken of informatie aan te vragen!

Agenda: mijn planning is mooi gevuld, een afspraak is te plannen binnen 1-3 weken na je aanvraag.

Nieuws: in 2024 ben ik sponsor en BikeFit partner van Volharding Cycling Team. Power to the pedals!