BikefitFit op de fiets. Om optimaal te presteren en te genieten van je fietstocht is een juiste afstelling van je fiets belangrijk. In het samenspel tussen mens en machine is veel te verbeteren. Vaak zoeken we het in nieuwe technische snufjes of extra training en wordt de ergonomie op de fiets vergeten. Vergeet niet dat ontspannen en pijnvrij fietsen de basis is voor je prestaties en een fijne fietstocht. Wat je doelstellingen of niveau ook is, een goede fietspositie maakt je een gegarandeerd betere fietser, zorgt voor ontspanning en voorkomt blessures. Zie deze BikeFit als een investering in jezelf; het is een opmaat naar betere prestaties en fietsplezier.

De studio. Een bezoek aan mijn studio is voor iedere fietser een mooie en leerzame ervaring. Ik heb de studio als een soort technische huiskamer ingericht. Je voelt je snel thuis in deze mooie omgeving waar de fiets centraal staat. Basis van de studio is de geavanceerde Bikeffting apparatuur/ pasfiets. Deze pasfiets geeft mij de mogelijkheid om de optimale fietspositie te bepalen en later over te nemen op je eigen fiets. Tijdens de sessie doorlopen we alle contactpunten van de fiets (schoen, pedaal, stuur en grips) en waar nodig kan ik deze aanpassen of vervangen. Ik neem daarbij graag de tijd om jouw verbeterpunten en wensen door te nemen. Stap voor stap komen we gedurende de BikeFit sessie tot het optimale resultaat.

Afspraak. Ik werk op afspraak omdat ik jou de persoonlijke aandacht wil geven die nodig is voor een perfecte BikeFit. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag gedurende werktijden. In overleg is een sessie in de avonduren of zaterdag ook mogelijk. 

Heb je interesse of een vraag? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend advies of oriënterend bezoek.