Alles voor de ideale fietspositie!

In mijn BikeFit studio heb ik alle tools en materialen om voor iedere sportieve en avontuurlijke fietser de ideale fietspositie te vinden. Mijn missie is dat iedere fietser het maximale uit zijn fietsdoel haalt. Een BikeFit zorgt verhoogt je comfort, voorkomt blessures en vergroot je prestaties. Je stapt tevreden van je fiets na een geweldige fietstocht.


De ideale fietspositie. Om optimaal te presteren en te genieten van je fietstocht is een juiste afstelling van je fiets belangrijk. Vaak zoeken we het in nieuwe technische snufjes of extra training en wordt de ergonomie op de fiets vergeten. Vergeet niet dat ontspannen en pijnvrij fietsen de basis is voor je prestaties en een fijne fietstocht. Een goede fietspositie maakt je een betere fietser, zorgt voor ontspanning en voorkomt blessures. 

De studio. Een bezoek aan mijn studio is voor iedere fietser een mooie en leerzame ervaring. Ik heb de studio als een soort technische huiskamer ingericht. Basis van de studio is de geavanceerde Bikeffting apparatuur/ pasfiets. Deze pasfiets geeft mij de mogelijkheid om de optimale fietspositie te bepalen en later over te nemen op je eigen fiets. Tijdens de sessie doorlopen we alle contactpunten van de fiets (schoen, pedaal, stuur en grips) en waar nodig kan ik deze aanpassen of vervangen. Stap voor stap komen we gedurende de BikeFit sessie tot het optimale resultaat.

Extra informatie. In een nieuwsbericht van BikeFitting.com tref je aanvullende informatie aan van mijn studio.

Afspraak. Ik werk op afspraak omdat ik jou de persoonlijke aandacht wil geven die nodig is voor een perfecte BikeFit. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag gedurende werktijden. In overleg is een sessie in de avonduren of zaterdag ook mogelijk. 

Update agenda: mijn agenda is goed gevuld. Tot 24 juni 2022 is er zeer beperkt ruimte in de agenda.
Na mijn fietsvakantie plan ik graag, met een paar fitte fietsbenen, een afspraak vanaf 14 juli 2022.

Heb je interesse of een vraag? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend advies of oriënterend bezoek.