reviews


 POST EEN NIEUWE REVIEW: Je helpt mij enorm met een mooie review. Een selectie van de Google Reviews tref je hier aan. Ik ben benieuwd naar je ervaringen. Alvast bedankt voor je feedback!"

Rick de With | LeBlanc BikeFitMaak een Google Review
     

 Dit jaar heb ik een mooie Pinarello Gan Disk gekocht en vervolgens een Bikefit gedaan bij LeBlanc Bikefit. Plezier in het fietsen is weer volledig terug door o.a. een betere positie op de fiets. Maar ook de bijkomende adviezen van Rick de With op het gebied van fietsonderhoud, schoonmaak tips, etc. en vooral zijn passie voor de fiets en oog voor details hebben ervoor gezorgd dat het fietsen weer een waar genot is om te doen. Bedankt Rick!"

Guus
     

 Zeer goed, en vooral professioneel onderbouwd advies gehad. Alles werd grotendeels ter plekke aangepast, en gaf direct een enorme verbeterde zitpositie. Rick is een echte 'vak-idioot' die doorgaat tot alles perfect is! een echte aanrader dus! heb je een goed advies nodig en wellicht een ook een nieuwe fiets > rijd naar Spijk zou ik zeggen. echt Top!"

Andre
    

 Ik had een fiets op het oog maar door de Bikefit van Rick tot ander inzicht gekomen. Door alles te meten zowel handmatig als digitaal zijn we onder het genot van een kop of koffie en een goed gesprek op de juiste keuze voor mij gekomen. Kan iedereen aanraden om dit ook te doen om teleurstelling te voorkomen en de verkeerde fiets te hebben gekocht. Bedankt LeBlanc Bikefit."

Hans
     

 Voor de zomervakantie een BikeFit door Rick de With laten uitvoeren en aan de hand van dit advies een fiets (ergens anders) gekocht. Deze vandaag laten afstellen door Rick, met als resultaat een veel betere zit positie dan geadviseerd door de verkoper van de fiets. Super tevreden met het eind resultaat."

Alan
     

 Een tijdje geleden ben ik bij Rick geweest voor een BikeFit. Ik fiets al jaren en had het gevoel goed op de fiets te zitten. Ik was verbaasd over de aanpassingen die er nog gedaan konden worden en hoeveel meer vermogen dit opleverde. Ik zit nu en lekker op mijn fiets en kan mijn kracht beter overbrengen. Echt super! Rick bedankt!"

Johan