Eigenlijk zijn er geen slechte fietsen. Er zijn wel fietsen die niet passen bij de sporter en zijn/haar ambities. Maar hoe maak je een goede keuze in de traditionele en online markt? Ik neem je graag mee in dit proces door eerst een goede BikeFit af te nemen, om daarna een onafhankelijk advies uit te brengen. Perfect op maat en passend binnen jouw voorkeur, doelen en budget. 

Fietsen via LeBlanc BikeFit. Bikefitting is de kern van mijn bedrijf maar ik heb een compacte collectie fietsen opgenomen in mijn assortiment. Ik ben adviseur en dealer van JGuillem, Argon18 en Yoeleo. Deze merken passen bij mijn filosofie dat de fiets moet passen bij de klant, daarom is bij aankoop een BikeFit inbegrepen. Alle merken hebben modellen voor race, endurance en gravel in het assortiment. 

JGuillem is de fiets voor liefhebber van titanium. Stoere fietsen met een tijdloze schoonheid. Het comfort en de rijkwaliteiten van JGuillem moet je gewoon ervaren! Een JGuillem is unieke fiets, gebouwd door vakmannen, bedoeld voor de pure fietser.

Argon18 onderscheidt zich vooral door het mooie assortiment en het unieke 3D-systeem. Met het 3D-systeem kan ik de headtube / balhoofdbuis aanpassen voor een gestrekte of endurance positie. Een unieke fiets waar je mee opvalt in het peloton. 

Yoeleo is in Nederland exclusief verkrijgbaar via mijn studio. Kenmerk zijn de moderne frames met geïntegreerde cockpit. Als een van de weinige leveranciers geeft Yoeloe volledig inzicht in de onafhankelijke TUV-testen. Dat geeft vertrouwen voor de perfecte fiets. Met een Yoeleo maak je een opvallende stap in je fiets carrière.

E-Bikes als race of gravelbike zijn nog niet populair, maar ik ben fan! Met de Argon18 E-Subito heb ik al diverse klanten het fietsplezier terug gegeven. Je vergroot de range, wind is geen spelbreker en klimmen is weer leuk. Stap over de drempel en vergroot je fietsplezier!

Canyon wie kent de fietsen van de grootste online aanbieder niet? Maar hoe maak je de juiste keuze en wie zorgt ervoor dat je fiets perfect afgesteld op pad gaat? Ik kan je advies geven waarna je zelf de fiets online koopt. Via mijn unboxing service zet ik de fiets op maat zodat jij zorgeloos op pad kan. 

Welk merk of type je voorkeur heeft, ik help je graag verder. Dat kan via merken waar je zelf een goed gevoel bij hebt of de online markt. Het afstellen van je fiets is natuurlijk mijn specialiteit. Samenwerking in optima forma!