Eigenlijk zijn er geen slechte fietsen. Er zijn wel fietsen die niet passen bij de sporter en zijn/haar ambities. Maar hoe maak je een goede keuze in de traditionele en online markt? Ik neem je graag mee in dit proces door eerst een goede BikeFit af te nemen, om daarna een onafhankelijk advies uit te brengen. Perfect op maat en passend binnen jouw voorkeur, doelen en budget. 

Fietsen via LeBlanc BikeFit. Bikefitting is de kern van mijn bedrijf maar ik heb een compacte collectie fietsen opgenomen in mijn assortiment. Ik ben adviseur en dealer van JGuillem, Argon18 en Yoeleo. Deze merken passen bij mijn filosofie dat de fiets moet passen bij de klant, daarom is bij aankoop een BikeFit inbegrepen. Alle merken hebben modellen voor race, endurance en gravel in het assortiment. 

JGuillem is de fiets voor liefhebber van titanium. Stoere fietsen met een tijdloze schoonheid. Het comfort en de rijkwaliteiten van JGuillem moet je gewoon ervaren! Een JGuillem is unieke fiets, gebouwd door vakmannen, bedoeld voor de pure fietser.

Argon18 onderscheidt zich vooral door het mooie assortiment en het unieke 3D-systeem. Met het 3D-systeem kan ik de headtube / balhoofdbuis aanpassen voor een gestrekte of endurance positie. Een unieke fiets waar je mee opvalt in het peloton. 

Yoeleo is als vanaf 2007 actief als producent van carbon frames en onderdelen. Sinds 2011 brengen ze ook onder de eigen naam producten op de markt. De frames hebben een UCI kenmerk, 6 jaar garantie en zijn uitstekend getest door de TUV in Duitsland. Dit geeft naast de uitstekende eigenschappen vertrouwen voor jaren fietspleizer!

Andere merken ik werk graag samen met je favourite fietsspecialist of merk. De gegevens van de BikeFit vertaal ik naar een passende fiets. Of we maken de afspraak dat de fiets via mijn studio wordt geleverd. 

Welk merk of type je voorkeur heeft, ik help je graag. Samenwerking in optima forma!