Eigenlijk zijn er geen slechte fietsen. Er zijn wel fietsen die niet passen bij de sporter en zijn/haar ambities. Maar hoe maak je een goede keuze in de traditionele en online markt? Ik neem je graag mee in dit proces door eerst een goede BikeFit af te nemen, om daarna een onafhankelijk advies uit te brengen. Perfect op maat en passend binnen jouw doelen en budget.

Fietsen via LeBlanc BikeFit. Bikefitting is de kern van mijn bedrijf maar ik heb een compacte collectie fietsen opgenomen in mijn assortiment. Ik ben adviseur en dealer van Argon18 en JGuillem. Beide merken passen bij mijn filosofie dat de fiets moet passen bij de klant. Argon18 onderscheidt zicht vooral door het mooie assortiment en het unieke 3D systeem. Met het 3D systeem kan ik de headtube / balhoofdbuis aanpassen voor een gestrekte of meer endurance positie. JGuillem Titanium voor is de fiets liefhebbers van pure materialen en tijdloze schoonheid. De uitmuntende rijkwaliteiten van JGuillem moet je gewoon ervaren!   

Welk merk of type je voorkeur heeft, ik help je graag verder. Dat kan via merken waar je zelf een goed gevoel bij hebt of de online markt. Het afstellen van je fiets is natuurlijk mijn specialiteit. Samenwerking in optima forma!